BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects

SPA ЕНЦИКЛОПЕДИЯ


SPA Енциклопедия:

В процес на подготовка на издание (книжно тяло)

Автори: Габриела Петрова, Мария Кръстева

За повече информация за книжното издание и заявки, свържете се с нас на:

Тел: 0878 133 239 – Илияна Захaриева


Ароматерапия енциклопедия Част I - Етерични масла  

Ароматерапия енциклопедия Част I - Етерични масла

В процес на подготовка на издание (книжно тяло)

Автор: Мария Кръстева

За повече информация за книжното издание и заявки, свържете се с нас на:

Тел: 0878 133 239 – Илияна Захариева


Виж PDF

Ароматерапия енциклопедия Част I - Етерични масла  

Ароматерапия енциклопедия Част II - Масажи


Виж PDF

e-mail на редакцията: eniramedia@gmail.com


Търси по буква


s
 
Танцова терапия Според последни проучвания, психолозите доказват, че танцът е една от най-добре въздействащите терапии за тялото и духа.
 
Терапии за тяло и красота Много от терапиите предоставени от Day SPA центровете, подчертават красотата и подобряват общото състояние на тялото. Козметичните терапии и тези за красота включват: масажи и процедури за лице, маникюр и педикюр, кола маски. Терапиите, подчертаващи красотата, включват също и масажи, процедури против целулит, обвивания, всички форми на хидротерапиите, сауни и парни бани.
 
Терапия с кал от мъртво море Използва се кал, наситена с минерали от Мъртво море за детоксикиране на кожата и тялото, както и за облекчаване на болките, причинени от ревматизъм и артрит.
 
Терапия със скъпоценни камъни Всеки камък има определено значение и се използва с различни цели. Камъните се поставят според цвета си, върху отделните чакри с цел лечение на духа и тялото.
 
Техники за дишане Същност на йога, медитацията се крие в техниките на вдишване и издишване. Научно е доказано, че правилното дишане помага за отпускане на централната нервна система, действа успокояващо при стрес, тревожност и безсъние.
 
ТИБЕТСКИ ЗВУЦИ В Далечния Изток, в Тибет, Китай и Япония още преди хилядолетия звуците са използвани като елемент от физическата терапия на човешкото тяло. Вибрациите, предизвикани от звуците влияят върху човешкия организъм, преминавайки през кожата, мускулите, костите и оттам върху всяка клетка на организма.
 
Трениране на интервали Комбинация от серии с тежки физически упражнения, като между тях се вмъкват кратки периоди на леки релаксиращи упражнения.
 
TuiNa TuiNa е най-стария традиционен метод за лечение в китайската медицина. Методът усилва енергията в тялото, има отпускащ мускулите ефект и е подходящ за всякакви видове болезнени симптоми. Чрез използване на масаж и акупресура върху акупунктурните точки, TuiNa има благотворно действие върху различните части от тялото и възвръща функциите, свързани с тях. За този масаж се използва силен натиск.
 


Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio