BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects
SPA ХОТЕЛИ


glavnaHelios_thumb

Helios Spa & Resort

Helios Spa & Resort е един от най-новите и луксозни хотели в Златни пясъци с впечатляващ SPA и възстановителен център - Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic.

SPA ХОТЕЛИ

more

 

Гранд Хотел Велинград

Четиризвезден луксозен СПА хотел , разположен на живописен хълм сред красива борова гора в квартал Чепино на Велинград. Намира се на 130 км от София, на около 1.30 ч. път от летището на столицата и на 80 км път от Пловдив.....

SPA ХОТЕЛИ

more

 

Белведере Холидей Клуб

Белведере Холидей Клуб е новооткрит ваканционен комплекс от затворен тип, разполагащ със 108 луксозни студия и апартаменти с една и две спални.


SPA ХОТЕЛИ

more

 

Сънсет Кошарица

Сънсет Кошарица е новопостроен ваканционен комплекс от затворен тип, разположен на един от последните ниски хълмове на Стара Планина в непосредствена близост до село Кошарица и само на 6 км. от пясъчните плажове на Слънчев Бряг.

SPA ХОТЕЛИ

more

 

Ваканционен Клуб „Реденка”

Ваканционен Клуб "Реденка" се намира в местността Реденка, разположен на главния път Предела-Банско, с изглед към величествените планини Рила и Пирин.


SPA ХОТЕЛИ

more

 

Бутиков SPA Хотел Орхидея

Бутиков SPA Хотел Орхидея **** се намира в началото на к.к Златни Пясъци, на 450 м от морския бряг.


SPA ХОТЕЛИ

more

 

Хотел Ястребец Wellness & SPA

Хотел Ястребец Wellness & SPA e сгушен във величествената Рила планина, сред прохладата на борова гора и чист планински въздух.


SPA ХОТЕЛИ

more

 

Hotel & SPA St. George

Hotel & SPA St. George е със стилна архитектура, която съчетава красотата на старинен паметник на културата с новото строителство. Намира в старата част на град Поморuе.


SPA ХОТЕЛИ

more

 

SPA Хотел Двореца

SPA Хотел Двореца ще Ви очарова и плени с архитектурния си стил, елегантнoст и изисканост. Ще се насладите на грижовно отношение и ще се пренесете в Нашето измерение, в което осезаемо се чувства “Класиката в гостоприемството”.

SPA ХОТЕЛИ

more

 
<< Start < Prev 11 Next > End >>

Page 11 of 11

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio