BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects

Hotel & SPA St. George


Категория : SPA ХОТЕЛИ

Hotel & SPA St. George е със стилна архитектура, която съчетава красотата на старинен паметник на културата с новото строителство. Намира в старата част на град Поморuе.


Кокетните тераси разкриват приказна панорама към Бургаския залив. Хотелът разполага с лоби бар, който в съчетание с фоайетата и заведенията е изключително подходящо място за бизнес срещи и фирмени събирания. На покрива на хотела се намира скай - бар със слънчева тераса, джакузи и шезлонги, от където се открива прекрасна гледка. Бар грилът разполага с две зали с 45 и 60 места и сезонни 150 места в изключително приятна обособена градина. Има и външна тераса с голям TV екран за футболни фенове.

Хотелът разполага с 8 единични, 51 двойни, 16 фамилни u 19 ексклузивни стаи, 3 студия u 1 луксозен апартамент.

Модерно оборудваният SPA център предлага голямо разнообразие от релаксиращи, профилактични и водни терапии. Гостите могат да се възползват от лечебните свойства на лиманните, луга u кал от Поморийското солено езеро, които са в основата на всяка една от комплексните програми. Сред атрактивен интериор и неповторима атмосфера можете да се отпуснете и насладите на повече от 30 вида услуги и процедури, закрит басейн, джакузи, фитнес, сауна и солариум. Програмите се разработват по оригинален френски метод на института Thal’ion и включват процедури с микронизирани морски водорасли и морска вода. Балнеоложките програми, които SPA центърът предлага, могат да се ползват и профилактично. Eкип от специалисти определя необходимите процедури с включени безплатни лекарски прегледи.


Контакти :

Hotel & Spa Saint George

Bulgaria 8200 Pomorie Yaworov Str. 15

tel: +359 596 24411

fax: +359 596 24815

mobile: +359 885 274884

e-mail: office@st-george-bg.info, www.st-george-bg.infoSpa Life bg - За нас

Spa Life bg - За нас

Hotel & SPA St. George .


 

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio