BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects

В света на SPA удоволствията с La Cremerie


Категория : SPA КОЗМЕТИКА

Добре дошли в света на SPA удоволствията!


В България идват над 20 нови традиционни и екзотични масажни методи от най-известните SPA дестинации в света!

La Cremerie е новата италианска марка на българския козметичен пазар, благодарение на най-големия вносител на професионални продукти за SPA индустрията – фирма Antoanette.


La Cremerie е марка, създадена преди 20 години, широкопопулярна в международната SPA индустрия. Името й се асоциира с творчески поглед в предлагането на професионални козметични средства от природата. Лабораториите на La Cremerie се намират сред зелените хълмове на природния парк Terminillo – един от най-неопорочените и чисти природни „оазиси” на Италия. В тази среда, далеч от шума и замърсяванията на големите градове, са създадени формулите на изключителните козметични продукти. Растителният произход на съставките, съчетани с упоритите научни изследвания, гарантират високо качество на продуктите.


Гамата на La Cremerie обхваща цялата сфера от SPA терапии – екзотични масажни масла, кремове и пилинги за тяло, продукти за хамам, ароматерапия, полисенсориални ритуали, антицелулитни и моделиращи тялото терапии и глезещи сетивата SPA педикюрни и маникюрни изкушения.


Продуктите на La Cremerie съдържат екологично чисти съставки, взети от природата – екстракти от нар, грозде, папая, авокадо и екзотични ароматни масла – арган, гардения и други, които събуждат прераждащи нови усещания за тялото и духа.


Основна философия на La Cremerie са екологично чистите продукти. Марката представлява нова концепция за натурална професионална козметика, създадена чрез избор на здравословни и естествени съставки, взети от чистата околна среда и вдъхновени от древни културни традиции от цял свят. Активните съставки, екстракти и отвари от билки са изготвени по начин, запазващ полезните свойства. Те са изключително ефективни, безопасни и подходящи дори за хората с много деликатна и чувствителна кожа.


Представяме ви няколко терапии за лице и тяло:

Терапия Грозде


Научи още за La Cremerie - Масажен крем грозде за тяло - 200мл.Терапия Нар

Научи още за La Cremerie - Крем за лице "финално докосване" с нар - 100мл.


Научи още за La Cremerie - Концентриран серум за лице с екстракт от нар - 50мл.


Научи още за La Cremerie - Почистващо мляко за лице с нар - 400 мл.


Терапия Злато


Научи още за La Cremerie - Концентриран серум за лице със злато - 50мл.

Научи още за La Cremerie - Концентрирани ампули със злато- 6 бр.


Терапия Бамбук и Лотос


Антоанет ООД

ул. „Сердика” 13, София 1000

02/ 9804902, 02/ 9863334


www.antoanette.com

www.facebook.com/ANTOANETTE.OOD

 

 

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio