BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects

Потопете се в магията на „Бойар”!


Категория : LIFESTYLE

logo_small

Населението на Анхиалската земя (Поморие) продължава древната традиция – отглеждането на грозде и производството на качествени вина и ракии, с които е известен регионът в продължение на цялата си 25-вековна история. През 1922 г. една от открояващите се в бранша фамилии – Бойчеви, създава лозови насаждения и открива малка винарска изба, национализирана през 1952 г.

Text_1

През 1998г. братята Симеон и Димитър Бойчеви заедно с Аргир Христофоров възстановяват фамилната традиция като създават 350 дка лозя и построяват винарска изба ,,Бойар”.

Text_2 Text_3

Модерните съоръжения за преработка на грозде, класическата подземна изба с бъчви от френски и калифорнийски дъб, напълно автоматизираната бутилираща линия, отделението за дестилация – всичко това са щрихи от новия облик на избата. Представата за ,,Бойар” се допълва от богата гама продукти-качествени бели и червени вина, ракии, ликьори и бренди.


Запознайте се с нас и с продуктите, в които сме вложили много труд и любов, посетете ни и се потопете в магията, която излъчва ,,Бойар”!


БЕЛИ ВИНА


Terra_Anhialo_muskat_1

1. ТЕРА АНХИАЛО МУСКАТ И ЮНИ БЛАН

ЕЛЕГАНТНО И СВЕЖО

– Сухо бяло вино с изявен аромат на цитруси и бели цветя. Вкусът е нежен и ефирен, много добре балансиран. Виното се консумира охладено до 14 ۫ C, в съчетание с млечни блюда, сирена и бели меса от птици и риба.
Avludzena_shardone_2

2. АВЛУДЗЕНА ШАРДОНЕ

ИЗТЪНЧЕНО И СЪБЛАЗНИТЕЛНО

Сухо бяло вино, отлежало 6 месеца в бъчви от френски и калифорнийски дъб. Очаквайте ухание на екзотични плодове, кокос и бутер, съчетано с плътен вкус, в който се долавя кадифето на ванилата.

Консумира се охладено до 14 ۫ C и се комбинира отлично със сирена, риба и леки месни блюда.


Avludzena_dimiat_3

3. АВЛУДЗЕНА ДИМЯТ

ДЕЛИКАТНО И ПРИМАМЛИВО

– Сухо бяло вино, отлежало 6 месеца в бъчви от френски и калифорнийски дъб, в което е възродено производството на характерния за Поморийския регион сорт Димят. Ароматът е комплексен с преобладаващи тонове на зрели плодове, мед и ванилия, а вкусът впечатлява едновременно с пълнота, свежест и деликатни нотки на препечена дървесина. Консумира се охладено до 14 ۫ C, в компанията на синьо сирене, по-мазни риби и дивечови птици.


ЧЕРВЕНИ ВИНА

Terra_Anhialo_merlo_4

1. ТЕРА АНХИАЛО МЕРЛО

ПЛОДОВО И СВЕЖО

– Червено сухо вино, което грабва сетивата с игрив, червен цвят и аромат, доминиран от нюанси на червени, сочни плодове. Вкусът е загладен, приятен с добър баланс на всички компоненти. Това вино е представител на по-леките червени вина и чудесно се комбинира с месни блюда и деликатеси. Сервира се при стайна температура.

Avludzena_merlo_5

2. АВЛУДЗЕНА МЕРЛО

БОГАТО И БЛАГОРОДНО

– Червено сухо вино, отлежало 10 месеца в бъчви от френски и калифорнийски дъб. Впечатлява с аромат, в който характерните за сорта тонове на червени плодове се преплитат с нюанси на препечена дървесина. Отличното впечатление се допълва от мек, плътен вкус. Сервира се при стайна температура. Подходящо е за консумация в съчетание с ястия от телешко месо и пастърма.
Avludzena_kaberne_6

3. АВЛУДЗЕНА КАБЕРНЕ

ПЛЪТНО И ВПЕЧАТЛЯВАЩО

– Червено сухо вино, отлежало 10 месеца в бъчви от френски и калифорнийски дъб. Ароматът е многопластов – черни плодове, конфитюр от сливи, карамел; долавят се и леки, ментови нотки. Вкусът е наситен, екстрактивен, след отпиване остава за дълго в устата. Това вино е с голям потенциал за отлежаване. Сервира се при стайна температура и се комбинира с тъмни меса, барбекю и дивеч.
РАКИИ

Anhialska_grozdova_rakia_7

1. АНХИАЛСКА ГРОЗДОВА РАКИЯ

ТРАДИЦИОННА И ПИВКА

– Произведена по класически способ на дестилация на вино, получено от бели сортове грозде от Поморийски регион. С приятен, кехлибарен оттенък, с добре изразен гроздов аромат, с пълнота във вкуса тя ще ви напомня за уникателността на българската ракия.
Anhialska_grozd._otlejala_rakia_8

2. АНХИАЛСКА ГРОЗДОВА ОТЛЕЖАЛА РАКИЯ

МЕКА И ЗРЯЛА

Отбрани партиди гроздова ракия, притежаващи най-чист аромат и вкус, отлежават 6 месеца в бъчви от странджански дъб. Симбиозата между специфичния дъбов вкус и плодовия характер на напитката дава един чудесен резултат – ракия, при отпиването на която чувството за топлина и хармония е неизменно.


Anhialska_muskatova_rakia_9

3. АНХИАЛСКА МУСКАТОВА РАКИЯ

ФИННА И АРОМАТНА

Произведена от ароматно, зряло грозде от сорта Мускат отонел, ракията впечатлява със своя специфичен, нежен аромат. Във вкуса също доминират мускатни тонове, умело съчетани с типичните характеристики на всяка висококачествена ракия – мекота и плътност.
Amarelle_likior_10

ФАМИЛНА КОЛЕКЦИЯ


AMARELLE

НАТУРАЛЕН ЛИКЬОР ОТ ВИШНИ

ЧУВСТВЕН И ЗАВЛАДЯВАЩ

AMARELLE въплъщава новия образ на една дългогодишна семейна традиция. Получен чрез настойване на зрели плодове от вишни с висококачествен винен дестилат, този ликьор дължи впечатляващите си качества на „тайните” на една стара, фамилна рецепта. Уханието на вишни с деликатно вплетени костилкови нотки грабва сетивата на аромат и вкус.

AMARELLE – едно вълшебство от уханна сладост.


Anhialo_otlejala_muskatova_rakia_11

ANHIALO

ОТЛЕЖАЛА МУСКАТОВА РАКИЯ

ЕКСКЛУЗИВНА И ИЗРАЗИТЕЛНА

За да сътвори този уникален продукт, нашият майстор-дестилатор Д.Бойчев съчетава старите Анхиалски традиции с най-модерните технологии. Дестилирана от висококачествено мускатово вино и отлежала в бъчви от странджански дъб, ракия ANHIALO ще ви удиви със своя ексклузивен аромат и вкус.

ANHIALO – едно ново предизвикателство към традицията


Aristokrat_brendy_12

ARISTOCRAT

BRANDY VS

KAДИФЕНО И ИЗИСКАНО

Специфичният морски климат е дал едно голямо предимство на Поморийския регион. Тук отлично вирее сорта Юни блан, от който се получават най-добрите конячни дестилати. Така с благословията на природата, уменията и 30 годишният опит на дестилатора Д.Бойчев са намерили въплащение в бренди ARISTOCRAT. Сложен букет от аромати и вкус с усещане за топлина и зрялост са качествата, с които ще го запомните.

ARISTOCRAT – един символ на съвършенството
Контакти:


Boyar Ltd.

8200 Pomorie, Bulgaria

тел. + 359 56 950113

тел. + 359 886077132


www.boiar-bg.com

 

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio