BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects

Всичко започва като мечта


Категория : НАТУРАЛНА И БИО КОЗМЕТИКА

logo_predstaviane

Всичко започва като мечта.


Мечта за създаване на козметични продукти, които носят емоционално удоволствие, видим резултат и дълготрайно действие и всичко това с най-доброто, което ни предлага природата. От незапомнени времена хората са се лекували с растения и са ги използвали за хубава кожа и коса. И колкото повече данни се появяват за невероятната сложност на функционирането на живите системи, за тясното взаимодействие на клетките на организма и за законите, по които те живеят, толкова по-ясно става, че човек едва ли някога ще е в състояние да измисли нещо по-добро от уникалните рецепти създадени от природата. В търсенето на най-добрите нови и ефективни натурални съставки, се обърнахме към водещи български и световни фирми – от Германия, Франция, Италия, Швейцария, САЩ, в областта на производството на изходни суровини за козметичната индустрия, като се доверихме на техния дългогодишен опит и иновативност. Тези фирми навлизат все по-дълбоко в тайните на растенията и извличат най-доброто от тях, което ние вложихме в нашите продукти и ви го предлагаме. Отворени сме за всяка ваша идея. За нас ще е удоволствие да създаваме нови и нови продукти с неоценимата ви помощ и съпричастност.


Доверете се на нас и на природата. Нека бъдем приятели!


Продукти Phytocode


01

Козметичните продукти от серията 20+ с Rosa Damascena са предназначени за млада и свежа кожа. Продуктите спомагат за хидратирането на кожата в дълбочина, защитават я срещу неблагоприятните външни фактори , регулират себума и свиват порите. Подходящи са и за жени с чувствителна кожа.Не съдържат парфюмна композиция.

Хидратиращ гел за измиване, 60 ml

Почистващ и хидратиращ тоник, 60 ml

Лосион за почистване на грим от очите, 30 ml

Матиращ и хидратиращ крем за лице, 15 ml

Хидратиращ гел Phytocode за измиване на лицето съдържа деликатен, натурален, екосертифициран пенител, дериват на маслото от Бабасу (Attalea speciosa), розова вода (Rosa damascena), екосертифициран комплекс с подчертано овлажняващо кожата действие и водоразтворимо масло от Бабасу (Attalea speciosa) за подхранване. Измива перфектно, без да дразни очите, като поддържа нормалния воден баланс на кожата. Кожата е успокоена, без усещане за опъване, диша свободно. Хидратиращ гел Phytocode за измиване на лицето е с доказано тонизиращо, хидратиращо, защитно и подхранващо действие върху кожата.


200мл.

02

03

Лосион Phytocode за почистване на грим от очите снема бързо и цялостно грима и се грижи за чувствителната зона около очите. Съдържащият се в лосиона Xylitol съхранява влагата и кожата е почистена, свежа и овлажнена.

Адаптиран е към естественото ниво на pH на сълзите и се понася идеално дори и от чувствителна кожа.

Без алкохол. Без оцветители. Подходящ при употреба на контактни лещи.


60мл.


Лек крем за лице против стареене с матиращо действие, предназначен специално за мазна кожа.


Предпазва кожата от преждевременно стареене и защитава от действието на свободните радикали .Съдържа ефективни съставки от растителен произход, като екстракт от Африканско бяло дърво (Еnantia Chlorantha) и екстракт от Кафяво водорасло (Laminaria digitata) , които подпомагат регулирането на себума, свиват порите и стимулират синтеза на колаген , водещ до естественото самовъзстановяване на кожата. Намалява появата на фини линии и бръчки ,предпазва кожата от дехидратация и намалява лъщенето. Не съдържа парфюм . Натурална UVA защита от растителните съставки.Кожата изглежда видимо по-здрава, чиста и матирана.


30мл.

04

05

Кремът за лице със силно хидратиращо и обновяващо действие има деликатна кремообразна консистенция, специално разработена за дълготрайно овлажняване на сухата кожа.


Съдържа ефективни съставки от растителен произход като масло от семената на Пасифлора (Passiflora Incarnata) и масло от Шеа (Butyrospermum parkii), които задържат влагата в кожата и я правят мека и нежна. Предпазва кожата на лицето от вредното влияние на замърсената околна среда. Намалява появата на фини линии и бръчки. Дълготрайно предпазва от изсушаване и облекчава усещането за изпънатост. Кожата възвръща своята гладкост, жизненост и младежка свежест. Не съдържа парфюм. Естествена UVA защита от растителните съставкиПодходящ като основа за нанасяне на грим


30мл.


Богат, балансиращ лосион, който отстранява замърсяванията от вашата кожа, подхранва я и я тонизира. Съдържа екстракт от Африканско бяло дърво ( Еnantia Chlorantha) и екстракт от кората и върховете на Пиния- Европейски крайбрежен бор (Pinus pinaster). Тези активни съставки от растителен произход хидратират кожата, действат противовъзпалително, антибактериално и регулират себума. Розовата вода (Rosa damascena ) и маслото от Бабасу (Attalea speciosa) допълнително допринасят кожата да се усеща гладка и копринено мека. Почиства, тонизира, поддържа свежия тен на лицето и заздравява кожните капиляри. Не съдържа алкохол.


200мл.

06

07

Матиращият и хидратиращ крем за лице Phytocode 20+

Лек дневен крем, който създава предпазна бариера подсилвайки естествените защитни функции на кожата. Съдържа активни съставки от растителен произход като екстракт от Африканско бяло дърво (Еnantia Chlorantha), екстракт извлечен от маслото на Тропическото дърво Илипе (Shorea Stenoptera), Фитосквалан от маслиново олио (Squalane) , розов конкрет (Rosa Damascena ). Те спомагат кожата да се хидратира в дълбочина, регулират секрецията на себума, като по този начин се намалява лъщенето на кожата и се свиват порите. Кожата е еластична, мека и кадифена на допир. Може да се използва и като основа за грим.


30мл.


Козметичните продукти от серията 35+ с Rosa Damascena са предназначени за превенция на кожата срещу стареене. Продуктите изглаждат първите бръчки, стягат кожата, хидратират я в дълбочина, свиват порите. Кожата е по-свежа и бляскава. Подходящи са и за жени с чувствителна кожа. Не съдържат парфюмна композиция.


Хидратиращ гел за измиване на лице, 60 ml

Почистващ и хидратиращ тоник, 60 ml

Лосион за почистване на грим от очите, 30 ml

Крем за защита на клетките от стареене, 15 ml

08

09

Почистващ и хидратиращ тоник Phytocode 35+ отстранява последните замърсявания от вашата кожа, подхранва я и я тонизира . Съдържа екстракт от Laminaria digitata , екстракт от кората и върховете на Pinus pinaster. Те са активни съставки от растителен произход , които спомагат за намаляване на оксидативния стрес, намаляване на преждевременното клетъчно стареене и подобряване на стегнатостта на кожата. Тонизиращото действие на розовата вода (Rosa damascena ) и успокояващите свойства на маслото от Бабасу (Attalea speciosa)правят кожата мека и еластична. Не съдържа алкохол. Почиства, освежава, хидратира и изглажда кожата, подготвяйки я за следващ козметичен продукт


200мл.


Крем Phytocode за защита на клетките от стареене 35+ представлява подхранващ нежен дневен крем за лице, който спомага за ефикасно намаляване на първите следи на стареене на кожата. Сред активните съставки са Squalane от маслиново олио, екстракт от Laminaria digitata, масло от Butyrospermum parkii и комбиниран комплекс, който представлява функционален пълнител оптично намаляващ фините бръчки. Кремът хидратира в дълбочина, стимулира производството на колаген, защитава от действието на свободните радикали и от вредните външни фактори.


Прави кожата по-мека и гладка и и придава младежки израз.


30мл.

10

11

Козметичните продукти от серията 45 + с Rosa Damascena са предназначени за жени със зряла, чувствителна и старееща кожа. Продуктите правят кожата видимо по-стегната и еластична и изглаждат отпуснатите контури. Подходящи са и за жени с чувствителна кожа. Не съдържат парфюмна композиция.


Xидратиращ гел за измиване, 60 ml

Почистващ и хидратиращ тоник, 60 ml

Крем срещу хормоналното стареене на кожата, 15 ml

Крем за туширане на бръчки, 15 ml


Почистващ и хидратиращ тоник Phytocode 45+ е предназначен да почиства, хидратира, тонизира и възстановява застаряващата кожа на лицето. Съдържа екстракт от цветовете на Musa sapientium, екстракт от листата на Centella asiatica и екстракт от кората и върховете на Pinus pinaster. Те са активни съставки с растителен произход с доказано специфично действие върху водно-електролитния баланс, липидната и протеиновата обмяна, енергетичния метаболизъм за възстановяване на възрастовите измененията при зрялата кожа.Тоникът съчетава свежестта на розовата вода (Rosa Damascena) с успокояващите свойства на маслото от Бабасу (Attalea speciosa). Кожата става мека и еластична. Не съдържа алкохол.


200мл.

12

13

Кремът за лице срещу хормоналното стареене на кожата е уникален козметичен продукт за жени със зряла и отпусната кожа на лицето. Съдържа екстракт от цветовете на Musa sapientium, екстракт от листата на Centella asiatica, екстракт от семената на Passiflora Incarnata и масло от Butyrospermum parkii . Всички тези активни съставки са с доказано възстановяващо действие върху зрялата кожа, при която във връзка с хормоналния дефицит и неблагоприятното действие на факторите на външната среда настъпват прогресиращи функционални промени свързани с разстройства на водно-електролитния, липидния и протеиновия баланс, промени в енергетичния клетъчен метаболизъм и поява на признаците на застаряване. Кремът за лице има хидратиращо, регенериращо, заглаждащо и възстановяващо кожата действие.


30мл.


Крем Phytocode за туширане на бръчки 45+ е козметичен продукт за кожата на лицето . Съдържа активни съставки от растителен произход като Squalane от маслиново олио, екстракт извлечен от маслото на Shorea Stenoptera , Caprylic/Capric Trigycleride. Кремът съдържа комбинирана съставка, която оптично намалява фините бръчки и малките дефекти на повърхността на кожата, има индекс на рефракция, близък до този на кожата, поради което се постига видима гладкост, естествен вид и намалена лъскавина. Кремът подсилва естествените самозащитни механизми на кожата като синтеза на колаген, хидратира, възстановява и защитава от действието на неблагоприятните фактори на околната среда.

Подобрява стегнатостта на кожата, изравнява тена.


30мл.

14

15

Лек крем , специално разработен за чувствителната и деликатна област около очите. Притежава силно хидратиращи свойства и увеличава естественото производство на колаген и еластин. Съдържа масло от Аргания ( Argania Spinosa ) , което възстановява хидролипидния слой на кожата и подобрява състоянието на клетките на дермата. Аргановото масло свързва свободните радикали и така способства за подмладяване на кожата, като забавя стареенето и изглажда бръчките. Съдържащият се в крема восък от Елда ( Polygonum Fagopyrum) - богат на фитостероли и ненаситени мастни киселини, подпомага за осезаемо намаляне на торбичките под очите.


Изглажда и освежава кожата около очите. Подходящ за всякаква, включително и чувствителна кожа.


15мл.

16

Комплекс Изгрев,

бл.43, вх.А, ет. 1 Бургас


0887 550 278, 0888 054 203

http://www.phytocode.net

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio