BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects

Хотел Holiday Inn Sofia


Категория : БИЗНЕС ХОТЕЛИ

01_zaglavna

Топло приветствие „Добре дошли” в петзвездният хотел Holiday Inn Sofia, част от веригата International Hotels Group!


Местоположение


Хотелът е разположен в южната част на София, с изглед към Витоша, в непосредствена близост до Бизнес парк София, най-големият бизнес парк в югоизточна Европа.


Holiday Inn Sofia се намира на кръстовището на бул. „Александър Малинов” и Околовръстен път.


До хотела се стига за 5 минути с кола от/до международно летище София, както и от/до центъра на града.


Хотелът предлага най-високите стандарти на международния съвременен дизайн, комфорт и услуги, в съчетание с единствени по рода си удобства, в един от най-живите, динамични и харизматични градове в Европа.

02

Стаи и настаняване


Holiday Inn Sofia предлага красиво обзаведени, извънредно комфортни стаи, включително Executive стаи и апартаменти, много от тях с пленяващ изглед към внушителната снага на Витоша.

03 04

Заведения


Хотелът осигурява голямо разнообразие от заведения за хранене. За да опитате класически международни ястия, приготвени с творчески замах в неофициална обстановка, посетете Brasserie. За любителите на по-официална атмосфера ресторант InCanto предлага подбрана средиземноморска и италианска кухня в съчетание с разнообразен лист с вина.

05 06

Chi Bar, безбройните помещения за релакс и библиотеката са перфектни кътчета за бързи бизнес срещи или пък просто за почивка над чаша еспресо или коктейл, в обсъждане на случки от изминалия ден.

07 08

Конферентни зали


Конферентната мрежа на Holiday Inn предлага винаги качествено обслужване на високо ниво. Комбинацията от нашата отдаденост на домакин и философията ни „Да, ние можем!", както и гъвкавите кетъринг възможности, превръща Holiday Inn в идеалния избор за провеждане на вашето събитие. Възможностите на хотела за организиране на конференции и банкети, които са без конкуренция в София, са съчетани с последните технологии и личен подход.

09 10

Деветте уникални конферентни зали и напълно оборудваният Бизнес център предоставят удобства за гости (от 10 до 300). Всички зали са огрени от слънчева светлина, а някои от тях имат изглед към Витоша. В зависимост от изискванията и нуждите на гостите се осигурява съответното оборудване.

11 12

Esprit Fitness & SPA


Нашият Esprit Fitness & SPA център е най-добрият в града.

13 14

Разполага с 19-метров басейн, открито и закрито джакузи, детски кът, сауна, солариум, фитнес зала, студио за аеробика, манипулационни и фризьорски салон.

15 16

Масажите с шоколад, мед и горещи камъни създават усещане за красота, хармония и самоувереност. Персоналът от професионалисти е на разположение във всеки момент, за да ви помогне да извлечете най-доброто от посещението си, независимо дали сте избрали енергична тренировка или предпочитате да се поглезите.

17 18
HI_logo

Адрес:

Бул. Александър Малинов 111

София, 1766

Контакти:

Тел.: + 359 2 8070 707

Факс: + 359 2 8070 708

За резервации:

E-mail:

www.hisofiahotel.com

www.meridianleisure.com

www.holidayinn.com/sofia

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio