BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects

Апартхотел Астра – Велинград


Категория : SPA ХОТЕЛИ

001

Апартхотел Астра предлага на своите гости възможността да се докоснат до лукс, модерна атмосфера и комфорт. Стилно обзаведените стаи, студията и луксозните апартаменти разполагат с всички съвременни удобства, необходими за пълноценна почивка.

002 003

Лоби барът на Апартхотел Астра е прекрасно място за срещи с приятели на чаша ароматно кафе или отбрани напитки. В студените зимни вечери допълнителен уют придава запалената камина. В ресторанта гостите могат да вкусят изискани ястия от българската и европейската кухня в уютна и елегантна обстановка.

004 005 006

Апартхотел Астра разполага с конферентна зала с 50 места, оборудвана с необходимата техника за успешно провеждане на бизнес срещи, семинари, презентации и други мероприятия. Залата може да бъде подредена в различни конфигурации според характера на събитието. Хотелът е подходящо място и за отпразнуване на сватбени тържества.


Spa Център Астра


Spa Център Астра предлага разнообразие от процедури за лице и тяло с висококачествени продукти. В приятната обстановка и в ръцете на опитни терапевти масажите зареждат тялото и душата с нова енергия.

007 008

Финландската сауна съчетава ниска влажност с високата температура на въздуха. Ефектът за тялото е отморяващ и прочистващ – увеличаване на метаболизма и подобряване на кръвообращението.

009 010 011

Парната баня е превъзходно средство за възстановяване на силите, закаляване и намаляване на телесното тегло. Чрез нея се подобрява снабдяването на тъканите с кислород и се придава еластичност на кожата. Ефектът за тялото е благотворен – засилва се кръвообращението, стимулира се работата на сърцето и белите дробове, премахва се умората, подобряват се функциите на бъбреците и черния дроб, изгарят се калории.


Зоната за релакс на Spa Център Астра излъчва спокойствие и топлота, хармонично допълнени от нежното въздействие на уханни аромати и отпускаща музика.

012

Апартхотел Астра

Велинград 4600

ул. Свети Наум №1

Рецепция - 0882 664 006

Факс – 0359 80 960

www.hotelastraspa.com

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio