BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects

mOdus хотел


Категория : БИЗНЕС ХОТЕЛИ

mOdus_logo

01_mOdus

Стане ли дума за най-добрите хотели във Варна или България, едно име неминуемо ще направи впечатление. мОдус е хотел с изчистена, модерна визия, представител на концепциите “DESIGN/BOUTIQUE”. Намира се в центъра на град Варна, в непосредствена близост до входа на Морската градина.


От пръв поглед си личи, че мястото е необичайно и ярко контрастира със заобикалящите го сгради и улици. Но колкото и да сте подготвен за среща с различното, щом прекрачите прага на хотела, разбирате че представите Ви за модерно и функционално се изправят пред нови хоризонти, предизвикващи вроденото човешко любопитство.

02

Мисълта, която обсебва съзнанието Ви е „Искам да видя всичко останало! В детайли!”. Защото атмосферата на мОдус е изтъкана от детайли, преплетени с тънки нишки от оригинални решения. Фоайето подсказва, че дизайнът няма почти нищо общо с традиционната визия на стандартните хотели. Семпъл уют и мека строгост - всеки детайл от аранжировката тук говори за иновативен усет и безкомпромисна взискателност.

03 04

Декоративни елементи липсват... на пръв поглед! Цветовете, материите и линиите са подбрани с вкус, а мекият сумрак Ви кара да се почувствате като в топло одеало. На рецепцията Ви предлагат чаша ледена вода с лайм, вместо традиционните бонбони, докато любезният служител дискретно, но бързо обработва личните Ви данни, необходими при настаняването, след което Ви дава нужната информация, за да можете най-пълно да се възползвате от всички предлагани услуги, а те са наистина без ограничения.

С влизането си в стаята разбирате защо репутацията на хотел мОдус е безупречна – всичко блести от чистота, няма нищо, което да подразни възприятието за минималистичен лукс, а зелената ябълка, поставена до бутилката минерална вода, комплимент от хотела, Ви кара да се усмихнете.

050607

Приятна изненада Ви очаква, когато решите да вземете душ или вана, откривайки, че козметика в хотела е марка „L`Occitane” с най-високо качество и изцяло натурални съставки.

08 09
10
11 12

Приятните изненади не се изчерпват с първото впечатление.

С въодушевление откривате, че в мОдус предлагат безплатно ползване на велосипеди, а хартията, която се използва в нормалното ежедневие на всеки хотел е единствено 100% рециклирана. Грижата за околната среда личи във всеки аспект на дейността в мОдус и при всяко включване и изключване на автоматичното осветление се замисляте за това, всъщност, колко е приятно да си част от реализацията на една благородна идея.

Бистрото на хотела е също толкова необикновено, колкото и всичко останало – приятно ненатрапчиво усещане за уют и безупречен ред. Докато си седите в градината, загледан в пламъците на еко камината сам, с приятел или с просто с верния си лаптоп под стъкления подвижен покрив, дискретен сервитьор се появява сякаш от нищото, разгадал желанията Ви, за да предложи чаша ароматно кафе с домашно приготвени трюфели или някое от ястията, за които се носят легенди. Няма да се наложи да се борите с дилемата „диетата или апетита”, защото в менюто ще намерите превъзходни балансирани ястия, които ще влязат в графата „любими” за много дълго време.

13 14
15 16

Както всяко хубаво нещо, така и Вашият престой в хотел мОдус си има край. Единствената Ви утеха е мисълта, че винаги можете да се връщате отново и отново и ще бъдете посрещан като скъп приятел. Вашите предпочитания ще бъдат запомнени, Вашите желания ще бъдат изпълнени, преди дори да сте го поискали... защото така е прието в хотел мОдус – един различен начин на живот.

17
18

mOdus хотел

Варна 9000

Стефан Стамболов 46

+359 (0) 52 660910

+359 (0) 889660910

www.modushotel.com

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio