BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects

“КЪЩА MITSIOY”


Категория : ОБЕКТИ ОТ ГЪРЦИЯ

logo_mitsiou_new

“КЪЩА MITSIOY”


Както във всяко селище с дълга и богата история, централният площад на Арнеа е нейното пулсиращо сърце. В него доминират сгради – архитектурни паметници, чиито облик отразява спецификата на ежедневието на някогашните на местните жители.pic1.smiana

КЪЩА MITSIOY е построена през 1880 г. е една от най-представителните сгради-паметници в Арнеа. Тя е реновирана и преустроена в хотел, без да изгуби своите, вплетени в пулса на времето и събитията, идентичност и специфика.

PIC2


Архитектурните детайли, декорът, пресъздаващ времето между двете войни, ръчно изработените старинни мебели и предмети и ароматите на традиционната кухня превръщат престоя в хотела в незабравимо преживяване.

В предната част на партера се намира приемната. Гостите се посрещат с усмивка, обгърнати с топли думи и искрено желание да се докоснат до духа и сърцето на своите домакини.

На първото ниво в корпус А’ можете да се потопите в домашната атмосфера на стилната трапезария и искрящата топлина на запалената камина.

PIC3

Дневната, кухнята, както и двустайният апартамент са на ваше разположение.

Страничният вход на сградата отвежда към един от най-живописните квартали на Арнеа, както и към втория корпус на хотела.

PIC4


Централният салон е заобиколен от два кокетни двустайни апартаменти с тераса, с прекрасен изглед, с air conditioner (който в редки случаи е необходим в Арнеа), както и три самостоятелни двойни стаи.

Всички стаи са оборудвани с телевизор, интернет и телефон.

PIC5


Гостоприемните домакини предлагат възможността да се възхитите на традиционни и биологично чисти ястия и непознати за вас вегетариански специалитети. Може и вие да се почувствате част от семейството на този необичаен хотел, в който сами да проверите научените от вашите домакини кулинарни умения в изцяло оборудваната за вас обща кухня.

Ако имате желание – частното такси ще ви отведе до близките околности, а room service ще е постоянно на ваше разположение. Колата ви е защитена на безплатния паркинг, а ако имате късмет – може да се отпуснете на стола на all day café bar, погалени от топлината на слънчева Арнеа.


Понеделник - Четвъртък Петък - Неделя & Празници
Вид стая ЦЕНА ЦЕНА
Единична 40,00 евро 45,00 евро
Двойна 50,00 евро 60,00 евро
Тройна 60,00 евро 70,00 евро
Апартамент (2 души) 60,00 евро 70,00 евро

* Цените са за нощувка за стая, вкл. богата закуска на блок маса и всички такси.


Контакти:

КЪЩА MITSIOY

Οικία Μήτσιου

Κεντρική Πλατεία

Αρναία Χαλκιδική

ΤΚ63074

Phone: 00302372022744

Fax: 00302372022877

e-mail: welcome@mitsiou.gr

www.mitsiou.gr


pic.new1 pic.new2 pic.new3
 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio