BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects

EAGLES PALACE RESORT & SPA


Категория : ОБЕКТИ ОТ ГЪРЦИЯ

УРАНОПУЛИС/ХАЛКИДИКИ/ГЪРЦИЯ


logo

ЛУКС С НОВИ ИЗМЕРЕНИЯ


Хотел Eagles Palace & Spa е внушителен и магнетичен петзвезден хотел на полуостров Халкидики, само на 4 км. от Урануполис, един от най-луксозните Spa хотели в Северна Гърция, член на признатата група хотели Small Luxury Hotels of the World и е обявен за «Best Resort in Greece» на Международното изложение за туризъм Philoxenia 2008.

Уникален сред луксозните хотели на Халкидики, Eagles Palace & Spa е заобиколен от фантастична природа. Стаите, студията и бунгалата с лични басейни и джакузи, екзотичната градина, ресторантите, баровете и SPA центърът, представят Eagles Palace и като един от най-красивите хотели на Халкидики.

Изживейте приказна ваканция в един от най-луксозните хотели SPA в Северна Гърция! С изглед към безкрайния лазур, с полъха на морския бриз и с великолепните залези на живописния Уранопулис, само на няколко километра от Атон с многобройните манастири и вековна история.

Наслаждавайте се на вкусни ястия в ресторантите, забавлявайте се в баровете и клуба, разпускайте в SPA и се гмуркайте в басейните на Eagles Palace & Spa!

Гостоприемството на собствениците на Eagles Palace & Spa е с 90 годишна история, когато семейството на Константинос Тарнивукас създава първия луксозен хотел в Солун - Mediterranean Palace.

Спазвайки семейната традиция, през 1973 синът Йоргос Тарнивукас, заедно със съпругата си, изграждат внушителния хотел Eagles Palace & Spa в Урануполис. Този уникален хотел, с името на символа на Византия, е внушителен с локацията си, архитектурата си в стил манастирска обител, както и поради неповторимото усещане, което оставя.

От 1999 г. Константинос Торнивукас и съпругата му Лена поемат семейния бизнес. С поглед в бъдещето, но и с уважение към миналото, извършват реорганизиране и разширяване на хотелския бизнес.


Eagles Palace се слави с едни от най-добрите ресторанти gourmet, не само на Халкидики, но и в цяла Северна Гърция, която е известна с гастрономическите изкушения.

От гръцката и средиземноморската до азиатската гурме кухня, в Eagles Palace ще имате възможността да опитате изтънчени деликатеси на опитния майстор готвач.

Северна Гърция притежава прекрасна природа, невероятно море и вкусна храна. Открийте този рай, избирайки посещение в Eagles Palace!

Eagles Palace Resort & Spa е един от най-луксозните SPA Resort, не само на Халкидики, но и в цяла Северна Гърция.

В този луксозен Spa resort се предлагат специални терапии в сътрудничество с Elemis – водеща английска фирма за предоставяне на SPA услуги. Опитният персонал ще ви предложи терапии и SPA пакети, които тонизират тялото и душата.

Този прекрасен SPA хотел в Халкидики ви обещава уникална почивка в лукс с нови измерения!


ЗА КОНТАКТИ:

Ouranoupolis, Halkidiki GR - 630 75, Greece

Telephone: +30 23770 31101-4, 31047-8

Reservations: +30 23770 31070

Fax: +30.23770.31383

info@eaglespalace.gr


www.eaglespalace.grSpa Life bg - За нас
Eagles_palace1Eagles_palace2Eagles_palace3Eagles_palace4Eagles_palace5Eagles_palace6Eagles_palace7Eagles_palace8Eagles_palace9Eagles_palace10Eagles_palace11Eagles_palace12Eagles_palace13Eagles_palace14Eagles_palace15Eagles_palace16Eagles_palace17Eagles_palace18

Spa Life bg - За нас


EAGLES PALACE RESORT & SPA 

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio