BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects

NATURAL COSMETIC


Категория : НАТУРАЛНА И БИО КОЗМЕТИКА

og:image

NATURAL COSMETIC е българска фирма, специализирана в производство на козметика за тяло с етерични и растителни масла. Продуктите й са създадени в духа на най-добрите световни тенденции за хармония между човека и природата. Използването на натурални природни продукти е част от философията на марката за баланс между урбанистичния начин на живот и щедростта на земята

Продуктите на NATURAL COSMETIC НЕ СЪДЪРЖАТ ПАРАБЕНИ и са разделени в три групи: 24 hour skin care (персонална грижа за тялото), Professional Massage и Professional SPA

NATURAL COSMETIC, 24 HOUR SKIN CARE

АНТИЦЕЛУЛИТНА СЕРИЯ

с етерични масла от пачули, пиперон и кориандър


ПИЛИНГ-ГЕЛ ЗА ТЯЛО – 250 мл.


Пилинг-гелът е създаден от натурални активни вещества и фин абразив, който нежно масажира кожата и отстранява мъртвите клетки. Масажът подобрява микроциркулацията на кръвта и улеснява пенетрацията на етеричните масла


pilling_gel_pachuli_1
dush_gel_pachuli_2

ДУШ-ГЕЛ ЗА ТЯЛО – 350 мл.


Изключително нежен и богат, създаден на базата на натурални активни съставки, душ-гелът е перфектното начало на антицелулитната терапия. Маслата от пачули и пиперон редуцират целулита, имат дрениращ и антисептичен ефект. Маслото от кориандър витализира и изглажда кожата, има релаксиращ ефект.МАСАЖЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО – 250 мл.


Масажният крем е уникална комбинация от натурални активни вещества, които редуцират целулита като допринасят за разбиването на застойните натрупвания на лимфа и засилват обмяната на веществата. Етеричните масла освежават кожата, облекчават мускулните болки и имат ароматерапевтичен ефект.


masajen_krem_pachuli_3
krem_za_tqlo_pachuli_4

КРЕМ ЗА ТЯЛО – 250 мл.


Кремът за тяло има бърз ефект в борбата с целулита. Етеричните масла от пачули и пиперон активират обмяната на веществата, разбиват застойните депа на лимфа и ускоряват процеса за обновяване на тъканите. Маслото от кориандър извежда токсините от тъканите. Мирисът на натуралните активни съставки има антидепресантно действие. Кремът хидратира и подхранва кожата. Подходящ за всеки тип кожа, включително чувствителна, суха и склонна към раздразнения.ЛОСИОН ЗА ТЯЛО – 350 ml


Лосионът за тяло е създаден на базата на натурални активни вещества. Етеричните масла подхранват и тонизират кожата, като възвръщат естествената й еластичност и свежест. При всекидневна употреба помага за редуциране на целулита, отстранява умората и нервното напрежение. Подходящ за всеки тип кожа.


locion_za_tqlo_pachuli_5

СЕРИЯ NATURAL COSMETIC, PROFESSIONAL MASSAGE

с етерични масла от пачули, пиперон и кориандър

1_Professional_massage_PACHULI

1. ПИЛИНГ-ГЕЛ ЗА ТЯЛО – 450 мл.

2. МАСАЖЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО – 450 мл.

3. КРЕМ ЗА ТЯЛО – 450 мл.

4. ЛОСИОН ЗА ТЯЛО – 350 мл.

5. МАСАЖНО ОЛИО – 200 мл.

6. АРОМА МАСАЖ – 50 мл.

7. НЕУТРАЛЕН МАСАЖЕН КРЕМ – 450 мл.

Продуктите от серията са уникална комбинация от натурални активни вещества, които засилват обмяната на веществата, улесняват пенетрацията на етеричните масла като допринасят за разграждането на натрупаните лимфни депа. Ускоряват процеса на обновяване на тъканите.Имат дрениращо действие и отстраняват токсините.Етеричните масла в състава им подхранват и тонизират кожата, като възвръщат естествената й еластичност и свежест, подобряват кръвообращението.При всекидневна употреба помагат за редуциране не целулита, отстраняват умората и стреса.Имат ароматерапевтично действие.Подходящи са за всеки тип кожа, включително суха и склонна към раздразнение.

НЕ СЪДЪРЖАТ ПАРАБЕНИ!

СЕРИЯ NATURAL COSMETIC, 24 HOUR SKIN CARE

ПОДМЛАДЯВАЩА РОЗОВА ТЕРАПИЯ

с етерично масло от българска маслодайна роза


Продуктите не съдържат парабени и са разделени в три групи: 24 hour skin care, Professional Massage и Professional SPA.

pilling_gel_roza_1

ПИЛИНГ-ГЕЛ ЗА ТЯЛО – 250 мл.


Пилинг-гелът е създаден от натурални активни съставки и фин абразив, който нежно масажира кожата и подпомага за отстраняването на мъртвите клетки. Подобрява кръвообращението и улеснява пенетрацията на розовото етерично масло. Прониква деликатно в горния слой на кожата, регулира влажността й и има подмладяващ и ароматерапевтичен ефект.ДУШ-ГЕЛ ЗА ТЯЛО - 350 мл.

Маслото от роза има бърз освежаващ и регенериращ ефект и спомага за изглаждането на кожата. Продуктът подмладява и хидратира кожата като създава усещане за лукс.


dush_gel_roza_2
masajen_krem_roza_3

МАСАЖЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО – 250 мл.


Натурален козметичен продукт със силно изразено регенериращо, хидратиращо и подмладяващо действие. Уникалното розово масло прави кожата гладка, мека и еластична. Има лечебно действие и създава усещането за лукс. Продуктът е предназначен за активна подмладяваща терапияКРЕМ ЗА ТЯЛО – 250 мл.


Предназначен е за поддържане на хидролипидния баланс на кожата, базиран изцяло на натурални съставки. Има изключително нежно действие, интензивно овлажнява, подхранва и успокоява кожата. Продуктът има финален ароматерапевтичен ефект. Подходящ за всеки тип кожа, особено за силно дехидратирана.


krem_za_tqlo_roza_4
locion_za_tqlo_roza_5

ЛОСИОН ЗА ТЯЛО – 350 мл.


Уникален козметичен продукт, изключително деликатен и нежен. Хидратира, възстановява и подмладява кожата. Маслото от роза възвръща естествената еластичност и свежест на кожата. При всекидневна употреба, лосионът помага за отстраняване на умората, стреса и нервното напрежение.НАТУРАЛНА РОЗОВА ВОДА – 100 мл.


Продуктът се добива чрез водна дестилация на цветовете на маслодайната българска роза - "Rosa damascena Mill". Получената течност е безценно противовъзпалително средство с почистващ, хидратиращ и омекотяващ ефект.

Розовата вода има антисептично действие и се препоръчва при лечение на обриви и кожни алергии. Тя стимулира регенерирането на увредените и застаряващи тъкани, тонизира и освежава. Като цяло, подобрява кръвообращението и поддържа водния баланс на кожата. Този еликсир отстранява нервното напрежение и действа като антидепресант и афродизиак.


rozova_voda_6

Употреба:

- за почистване, тонизиране, освежаване и омекотяване на всеки тип кожа;

- за премахване на акне;

- за тонизиране и успокояване на кожата на лицето след бръснене;

- при грижа за бебешка и детска кожа;

- за фрикции на суха и чуплива коса;

- за компреси при възпаление на очите и кожни обриви;

- за гаргара при зъбобол, афти, възпаление на устната кухина, гърлото и венците;

- при зачервяване на кожата, алергии и слънчеви изгаряния;

- за инхалации с цел повишаване тонуса на организма, премахване на главоболие и успокояване на нервната система.

СЕРИЯ NATURAL COSMETIC, PROFESSIONAL MASSAGE

с етерично масло от българска маслодайна роза

2_Professional_massage

1. ПИЛИНГ-ГЕЛ ЗА ТЯЛО – 450 мл.

2. МАСАЖЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО – 450 мл.

3. КРЕМ ЗА ТЯЛО – 450 мл.

4. ЛОСИОН ЗА ТЯЛО – 450 мл.

5. МАСАЖНО ОЛИО – 200 ml

6. АРОМА МАСАЖ – 50 мл./с букет от етерични масла/

7. НЕУТРАЛЕН МАСАЖЕН КРЕМ – 450 мл.

Продуктите са създаден от натурални активни съставки със силно изразено регенериращо, хидратиращо и подмладяващо действие. Уникалното розово масло прави кожата гладка, мека и еластична. То прониква деликатно в горния й слой като регулира влажността. Притежава лечебно действие.Ароматерапевтиченият му ефект провокира усещане за лукс. При всекидневна употреба продуктите от серията помагат за отстраняване на умората, стреса и нервното напрежение. Подходящи са за всеки тип кожа, особено за силно дехидратирана, раздразнена или предразроложена към алергии.

Не съдържат парабени.

РЕЛАКСИРАЩА ТЕРАПИЯ

с етерично масло от лавандула

Продуктите не съдържат парабени и са разделени в три групи: 24 hour skin care, Professional Massage и Professional SPA.

NATURAL COSMETIC, 24 HOUR SKIN CARE

с етерично масло от лавандула

pilling_gel_lavandula_1

ПИЛИНГ-ГЕЛ ЗА ТЯЛО – 250 мл.


Създаден изцяло от натурални активни съставки и фин абразив, който нежно масажира кожата и подпомага за отстраняването на мъртвите клетки. Масажът подобрява микроциркулацията и улеснява пенетрацията на лавандуловото етерично масло в кожата. Регулира влажността й и има релаксиращ ефектДУШ-ГЕЛ ЗА ТЯЛО - 350 мл.


Душ-гелът е предназначен за ежедневно почистване на кожата и е изключително нежен. Притежава антисептично, регенериращо, успокояващо и отморяващо въздействие. Продуктът е подходящ и при кожни възпаления и слънчеви изгаряния


dush_gel_lavandula_2
masajen_krem_lavandula_3

МАСАЖЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО – 250 мл.


Отлично козметично средство за възстановяване на мускулатурата и ставните връзки след натоварване. Стимулира процеса на регенерация на увредените тъкани при слънчеви и други изгаряния. Подмладява и възстановява като едновременно с това премахва стреса и уморатаКРЕМ ЗА ТЯЛО – 250 мл.


Отлично средство за третиране на мускулни болки, уморени крака и разширени вени. Маслото от лавандула регенирира и успокоява кожата като видимо я освежава и поддържа хидролипидния й баланс. При всекидневна употреба, кремът помага за отстраняване на умората, стреса и нервното напрежение. Подходящ за всеки тип кожа. Препоръчва се при слънчеви изгаряния.


krem_za_tqlo_lavandula_4
locion_za_tqlo_lavandula_5

ЛОСИОН ЗА ТЯЛО – 350 ml


Изключително лек и богат, лосионът за тяло, разработен на базата на натурални активни вещества, е уникален продукт за бърза регенерация на кожата. Етеричното масло от лавандула подхранва и възстановява кожата като възвръща естествената й еластичност и свежест.СЕРИЯ NATURAL COSMETIC, PROFESSIONAL MASSAGE

с етерично масло от лавандула

3_Professional_massage

1. ПИЛИНГ-ГЕЛ ЗА ТЯЛО – 450 мл.

2. МАСАЖЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО – 450 мл.

3. КРЕМ ЗА ТЯЛО – 450 мл.

4. ЛОСИОН ЗА ТЯЛО – 350 мл.

5. МАСАЖНО ОЛИО – 200 мл.

6. АРОМА МАСАЖ – 50 мл.

7. НЕУТРАЛЕН МАСАЖЕН КРЕМ – 450 мл.

Създателите на серията използват доказаните качества на лавандуловото масло при мускулна умора,разширени вени, натоварване на ставните връзки, регенерация на увредени тъкани и слънчеви изгаряния. Продуктите хидратират и на най-дехидратиранита кожа. Оказват витализиращ и релаксиращ ефект. Влияят положително за премахване на стреса и умората.

Проникват лесно в кожата и са подходящи за всеки тип. Не съдържат парабени.


СЕРИИ NATURAL COSMETIC, PROFESSIONAL SPA


Продуктови серии, предназначени за SPA процедури. Предлагат се в опаковки от 1000 мл. Включват:


• АНТИЦЕЛУЛИТНА СЕРИЯ

с етерични масла от пачули, пиперон и кориандър


• ПОДМЛАДЯВАЩА РОЗОВА ТЕРАПИЯ

с етерично масло от българска маслодайна роза


• РЕЛАКСИРАЩА ТЕРАПИЯ

с етерично масло от лавандула


Контакти :


Пловдив 4000, бул. “Източен” 80

Бизнес-център “Микрон”, офис 205

032 / 623 940

0887 / 527 000

0885 / 850 889

e-mail: naturalcosmetic@abv.bg

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio