TV Spa-Life.bg

промоции от Spa Life bg

Няма налична промоция

Няма налична промоция

Виж всички промоции

Новини от Spa Life bg

10 най-желани SPA дестинации

Виж още

Новини от Spa Life bg

Можете да се абонирате и да получавате ексклузивни предложения и новини на пощата си от тук :


Име:

E-mail:


„DEO CRYSTAL” - УНИКАЛEН БИО ДЕЗОДОРАНТ!


Категория : НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКАДЕЗОДОРИРАЩ ПРИРОДЕН ПРОДУКТ, КОЙТО НЕ ДОПУСКА НЕПРИЯТНИ ТЕЛЕСНИ МИРИЗМИ ПО ДРЕХИТЕ И ТЯЛОТО.


A6-front

Природното изобретение е истински хит на световния пазар. Козметичният продукт „Deo Crystal” вече е факт в България, а заедно с него и всички ефекти, които са търсени досега:

• 100 % природен и ефективен

• действието и ефектът мигновено са налице

• не оставя петна по дрехите

• ниска себестойност

• дълъг период на употреба


В световен мащаб ново и единствено решение е открито в лицето на „Deo Crystal”, който възпира развитието на кожната бактерия и предизвикваната от нея телесна миризма. ДЕО КРИСТАЛЪТ – УБИЕЦЪТ НА МИРИЗМИ е познат още преди новото летоброене в Китай и Египет като „алунит”, наричан още „убиецът на миризми”. Малко по-късно индианците обтриват телата си с него, за да не ги подушат животните. В още по-близки времена, в римската войска го използват като хигиенично средство. В днешни времена професионалният кристален дезодорант е най-ефикасното средство в личната хигиена за масовия потребител.


Новото превъплъщение на този минерален кристал под формата на твърд дезодорант премахва миризмата на пот само с едно използване за деня.


Количеството е достатъчно за повече от година всекидневна употреба, а цената е повече от атрактивна, особено в сравнение с останалите дезодориращи продукти!

Deo_cristal-deo1

Погрешно е схващането, че миризмата на пот, излъчвана от човешкото тяло, се дължи само на горещините и високите температури през лятото. Причина за това могат да бъдат и повишаването на адреналина при стресови ситуации или напрежение.


Известно е, че и най-добрите парфюми и дезодоранти са безполезни през деня, когато се смесят с неприятната миризма по тялото и дрехите. „Deo Crystal” предпазва от всичко това. Ако го намокрите и натъркате с него сутрин подмишниците или краката, ще избегнете неприятния мирис за цяло денонощие.


Ефективен е повече от 24 часа, като една опаковка е достатъчна за повече от 12 месеца.


Как действа... Кристалният дезодорант образува защитен слой върху кожата, без да запушва порите, като така създава среда, невъзможна за проникването на бактерията и нейното развитие и по този начин се предотвратява неприятната миризма. Ефектът и действието му са мигновени, осезаеми и трайни. Още с първата употреба разбирате, че ползвате нещо различно и се „влюбвате от пръв поглед”.


Какво е различното? Молекулите на Алума (Potassium alum) във водна среда се разпадат на йони, при което алуминиевите атоми са свързани главно в отрицателно натоварените йони. За последните е невъзможно проникването им през стената на живата клетка, т.е. не се абсорбират, от което следва, че и алуминиевите атоми не проникват в клетката. Именно това е причината този дезодорант да е безопасен за употреба, тъй като не допуска съдържание на алуминий в организма. Алумът и металът Алуминий са две вещества с различни химични свойства.


Състав... 100 % натурален минерал с кристална структура, съдържаща чисти минерални соли - 80 % и вода - 20 %. Така, несравнимият продукт си остава изцяло натурална комбинация от минерални соли плюс широк спектър полезни съставки, като естествени антиоксиданти. Той не съдържа консерванти, оцветители, алкохоли, мазнини, гелове и други парфюмни съставки.


Тайната… на това козметично чудо е в това, че не допуска бактериите да взаимодействат с потта – причината за неприятния мирис на човешкото тяло. Новият природен продукт действа антибактериално и предпазва спрямо широка гама гъбични и кожно-алергични фактори.


Минералните соли... „Deo Crystal” е 100% природен естествен продукт, съставен изцяло от минерали и вода.

Deo_cristal-deo2

Продуктът, освен че е дезодорант, може да се ползва и за почистване на мазна кожа, ефективен е и при борбата с гъбички, херпеси и брадавици по кожата.


Предлага се в разфасовки от 60 г. и 120 г. в четири различни цвята, за да се разпознава в семейната група по принадлежност от хигиенична гледна точка.


Как се използва продукта? „Deo Crystal” се намокря обилно с вода в хоризонтално положение, само върха/предната част, след което се втрива под мишниците и на ходилата.


Използвайте го веднъж дневно, докато правите сутрешният си тоалет, освен в случаите на по-интензивно натоварване или специфична физиология, както и през най-горещите летни дни, когато можете да го ползвате и повече от един път на ден.


Този био дезодорант стана популярен сред десетки милиони потребители в целия свят. И Вие, използвайки го поне веднъж, ще можете да се убедите лично във високото качество на продукта и да установите колко е различен в сравнение с останалите.


Време е да се запознаете и Вие... може би сте следващият, който ще се влюби в НЕГО!


БРИЛИНТИЛИ ЕООД


София, бул. Владимир Вазов, бл. 208

Deo Crystal

00359 2 946 31 33

00359 878 23 59 36

00359 886 23 59 36

skype: deo-crystal

e-mail: deo.crystal.deo@gmail.com

facebook: Deo Crystal

www.deocrystal.eu

 

Условия за ползване

Всички права запазени Spa-life.bg 2011

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio