BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects

"Медицински и SPA център "Медика - Албена"


Категория : SPA И БАЛНЕОЛОГИЯ

LogoMedica

Морето и неговите дарове са едни от най-добрите лечебни средства познати от векове. Природните дадености - екологичната среда, специфичния морски климат, чистия въздух богат на соли, озон и йод, морските алги, луга и кал, минералната вода правят от Албена идеалното място за разтоварваща и полезна за духа и тялото почивка. За разлика от познатите вече на всички SPA центрове, престоя тук е придружен от медицинско наблюдение и програмите са разработени според специализацията на заведението.

Независимо дали става въпрос за лечебни пакети или програми за отслабване, релаксация, красота за тялото и лицето, целия процес е съпроводен от висококвалифицирани специалисти и дори козметичните услуги са разработени с лекарско участие.


УСЛУГИ И ПРОГРАМИ ПРЕДЛАГАНИ В SPA ЦЕНТЪРА НА ХОТЕЛ ДОБРУДЖА


- МАСАЖИ

- ФИТНЕС ЦЕНТЪР

- КОЗМЕТИЧНИ ПРОГРАМИ

- ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ

- ТЕРАПИИ ЗА ТЯЛО

- ТОПЛОЛЕЧЕНИЕ И ЕЛЕКТРОЛЕЧЕНИЕ

- SPA И УЕЛНЕС ПРОГРАМИ

- ЛЕЧЕБНИ ПРОГРАМИ

- ПРОГРАМА ВИТАЛ – ПРОГРАМА ЗА РЕДУЦИТРАНЕ НА ТЕГЛОТО


SPA ЦЕНТЪР ХОТЕЛ РАЛИЦА СУПЕРИОР


SPA центърът е разположен в 4-звездния хотел “РАЛИЦА СУПЕРИОР”. Предлага на своите гости уникална възможност да се насладят на спокойствието и лукса, съчетано с лечение и отдих. SPA центърът съчетава наличието на минерални води и благоприятен климат с приятна и уютна атмосфера, отличен лекарски екип от специалисти – физиотерапевти, рехабилитатори, козметици. Центърът се специализира, както в лечебни програми и процедури, така и в релаксиращи и козметични терапии.


На разположение на своите гости, SPA център ”Ралица Супериор” предлага богата гама от удобства и услуги за пълноценна релаксация и лечение.


- вани за водолечение – тангенторни, галванични, перлени

- джакузи

- топлолечение по метода на фангопарафиновите апликации

- сауна

- парна баня

- електротерапия - приложение на нискочeстотни токове, ултразвук, магнитотерапия, както и лечение на целулит с професионален апарат “Bodyformer”

- басейн с минерална вода с подвижна покриваща конструкция

- фитнес зала

- масажни кабинети

- козметично студио


ELEMENTS SPA ХОТЕЛ ФЛАМИНГО ГРАНД


SPA „Elements” – мястото, където можете да си подарите наслада за всички сетива по време на Вашата почивка. Центърът разполага с :

- вътрешен басейн

- сауна

- парна баня

- калдариум

- хидромасажен душ

- леден фонтан и кът за отдих


В SPA центъра ще имате възможност да се насладите на :

- Процедури с най-висок клас козметика

- специални програми за ума, душата и тялото Ви - WOOD, FIRE, EARTH, METAL, WATER

- потопете се в блаженство докато използвате уникалните по своя дизайн и функции калдариум, парна баня, сауна и закрит басейн

- екзотични аюрведични ритуали и масажи


SPA център „Elements” предлага на гостите си възможността да се докоснат до природата и да се откъснат от забързания ритъм на 21 век. Тук можете да откриете не само пълната гама от познатите ви SPA процедури, но и SPA пакети и програми новост за българския пазар както и SPA церемонии на четирите елемента – огън, дърво, земя и вода, вдъхновени от природата са специално създадени за ума и душата, тялото и красотата.

За първи път на гостите на SPA центъра се предлага възможността за частни SPA партита, които са прекрасна възможност за провеждане на срещи с колеги и партньори или просто да се отпуснете и позабавлявате с приятели.

Основна идея и мисия при създаването на този SPA център е да опазим природата и да се учим от нея. Доказателство за това е както използването само на растителни масла, екологичен мед, билки и продукти покриващи европейските стандарти за качество така и разделното събиране на отпадъци, отопление със соларни модули и дневен и нощен режим на осветление.

Всички SPA центрове на Албена са част от Медицински център „Медика Албена” ЕАД, притежаващ сертификатът за качество ISO 9001:2008, сертификат от Европейската SPA асоциация (ЕСПА) и немския сертификат за качество TUV. Центърът притежава и акредитация за качество на услугите от Министерство на здравеопазването на Р България.

Pic1 pic2 pic3 pic4

pic5 pic6 pic7
pic8 pic9 pic10
pic11 pic12 pic13
pic14 pic15 pic16
 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio