BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects

Six Senses Hideaway Ninh Van Bay - Nha Trang – Vietnam


Легендарният Nha Trang е крайбрежната столица на провинцията Khanha Hoa и е известен из цяла Азия с невероятната си красота. Мястото е познато с мекия си бял пясък, заобиколен от тюркоазените морски води. Дължината на плажа е около 7 км., което превръща местността в привлекателна дестинация за виетнамци и чужденци.

Вилният комплекс Six Senses Hideaway е изграден върху невероятните форми на скалните образувания наречени Ninh Van Bay с прекрасна гледка към Южното Китайско море. Комплексът предлага 58 вили със самостоятелни басейни, извезани в скалите. Някои от вилите притежават и самостоятелен SPA център.

SPA центърът Six Senses е създаден за да предостави незабравима обстановка, гарантираща релакс под ритъма на водата от близкия водопад и съпроводен с аромата на етерични масла. Центърът предлага специални виетнамски процедури и терапии, както и wellness сесии по Йога и Тай Чи.

Месността, в която се намира комплексът, е известна с най-хубавия климат в цялата страна с внушителния брой слънчеви дни - 250 през годината с температура между 26-38 °С. Дъждовният период започва в края на октомври и продължава до края на годината. През останалото време са гарантирани синьо небе и огледално море.Spa Life bg - За нас Six_Senses_Hideaway_Ninh_Van_Bay1Six_Senses_Hideaway_Ninh_Van_Bay2Six_Senses_Hideaway_Ninh_Van_Bay3Six_Senses_Hideaway_Ninh_Van_Bay4Six_Senses_Hideaway_Ninh_Van_Bay5Six_Senses_Hideaway_Ninh_Van_Bay6Six_Senses_Hideaway_Ninh_Van_Bay7

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio