BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects

Al Tarfa – Египет


“Al Tarfa” е очарователна дестинация, ситуирана в оазиса Dalkha, една от египетските природни съкровищници. Интериорът на хотела предлага на гостите си възможността да се насладят на красотата на пустинята и оазиса.

Могат да се любуват на специфичното за климата сухо време и силно слънце, да се докосват до неподправената история на Сахара и да се възхитят на пленителната автентичност и специфичната архитектура.

Стаите са построени от местни природни материали чрез примитивни техники. Всяка стая е индивидуално декорирана в местен стил. Архитектурата на хотела съчетава старинното, модерното и луксозното.

Хотелът предлага на своите гости традиционни процедури и вълшебни SPA терапии на открито. Можете да се насладите на прекрасната гледка от специалните релаксиращи тераси, предназначени за това.

За да остави незабравими спомени от красотата на обграждащата оазиса природа, хотелът предлага и множество развлечения - разходка с камили сред девствената пустиня, посещение на природните паркове и защитените територии, персийски храмове и римски реликви.

Можете да се запознаете отблизо с интересни факти за местността – уникални графики, изследвани от НАСА, най-многото кратери, образувани от паднали метеорити, най-богато изрисуваната в древността пещера в Сахара.

www.altarfalodge.comSpa Life bg - За нас

snimka1snimka2snimka3snimka4snimka5snimka6

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio