BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects

Daintree Eco Lodge & Spa - Севeроизточна Австралия


Daintree Eco Lodge & SPA е ситуиран в най-старата тропическа гора в света. Природата позволява на гостите да се чувстват свързани с нея, обградени от лукса на бутиковите хотели. Националният парк Daintree, в които се намира и Daintree Eco Lodge & Spa, е под закрилата на ЮНЕСКО като световно наследство заради уникалните си природни дадености.

Това тропическо кътче на земята е известно както с редките видове животни, така и с растителност, например 13 вида птици, които не могат да бъдат открити никъде другаде. Eco Lodge & SPA предлага на гостите си изживяване в близост до красотата на природата, а SPA процедурите използват максимално нейните блага.


Специални терапии, предлагани в Daintree Eco Lodge & Spa:


WALBUL-WALBUL – ПЕПЕРУДА


Тази процедура ви свързва максимално с вибрациите на земята. За оптимална релаксация се използват топли благоуханни етерични масла и блещукаща пустинна сол.

По време на процедурата ще се насладите на успокояващ масаж в комбинация с цялостна ексфолация на тялото, завършваща с маска от кал с какао - подхранваща и хидратираща кожата. Накрая може да изпитате лечебната сила на езерния водопад.

Името на процедурата изобразява премахването на напрежението, оформило пашкул около вас, и претрансформирането ви постепенно в пеперуда, готова да излети.


ТРОПИЧЕСКИ ЕКЗОТИК


Заобиколени от вековната гора и уханието на тропика, можете да се насладите на тази процедура с необработена захар, мед и местен кокос.

Тя включва полиране кожата на тялото, маска за лице и терапия за коса. След това се обливате с душ, подготвяйки се за масаж с жасминово масло. Незабравимото преживяване завършва със SPA вана с мляко.


WALU BALBAL – ИСКРЯЩО ЛИЦЕ


Тази уникална SPA терапия за лице лекува и заздравява кожата. Терапевтът използва техники, познати от древността. За маската се подготвят водорасли, специфични за областта, плодове и мед. След тази процедура кожата е хидратирана, подмладена и почистена в дълбочина.


WAWU JIRAKUL (WAWA JIRAGUL) – СПИРИТУАЛНО ПРЕЧИСТВАНЕ


Навътре във вековната гора в близост до водопад, където природата ви обгръща и пречиства духа и тялото.

Елементът Земя традиционно се използва за пречистване чрез заобикалящата природа.

Елементът Вода – използва се пречистващото и лековитото й въздействие.

Елементът Огън има определен смисъл в процедурата – за балансиране на останалите елементи.

Въздух – той е есенцията на живота и има най-пречистващото въздействие от всичките 4 елемента.

Използването на елементите в синхрон балансира обменните процеси в тялото. Знание за артефактите, историята, традициите на парка и лечение чрез природните дадености ще получите от гид, който любезно ще ви съпровожда.Spa Life bg - За нас

Daintree_Eco_Lodge_SpaDaintree_Eco_Lodge_Spa_1Daintree_Eco_Lodge_Spa_2Daintree_Eco_Lodge_Spa-3

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio