BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects

Ароматни масла за тяло, коса и нокти от “Икаров” ЕООД


Категория : SPA КОЗМЕТИКА

logo_Ikarov_thumb_site

КАЧЕСТВО НА НАЙ-ДОБРА ЦЕНА!


Етеричните масла съдържат животворната енергия и сила на растенията в концентрирана форма. Те имат много богат състав и въздействат върху организма на няколко нива:

- усилват клетъчния метаболизъм и междуклетъчната обмяна;

- задействат и усилват редица полезни за организма процеси;

- подобряват енергийното състояние на клетките и протичането на енергията;

- на едно по-фино и високо ниво етеричните масла проясняват ума и ободряват духа;

Уханието на етеричните масла стои в основата на феномена "ароматерапия".


maslo_ROZA_snimka_1

Масажно масло за тяло "Роза"


Масажно масло за тяло "Роза" служи като помощно средство в целебното изкуство на масажа. Подобрява мускулния тонус, облекчава болките в мускулите и ставите, подхранва и защитава кожата. Стимулира функциите на подкожните тъкани, улеснява обмяната на веществата и спомага за отстраняването на токсините. В случаи на дълго залежаване всекидневният масаж предотвратява образуването на рани.

Масажното масло за тяло "Роза" е комбинация от 4 етерични масла - розово, здравецовомасло, хвойнови плодове и евкалиптово масло, разтворени в чисто растително масло от гроздови семена - много подходящо и ценено. Розовото масло действа силно антидепресивно и успокояващо. В комбинация с маслото от здравец спомага за премахване на нервното напрежение, депресията, чувството на тревожност, обезболява и подпомага обмяната на веществата. Маслото от хвойнови плодове помага на тялото да се освободи от токсините, облекчава мускулните и ревматични болки стимулира кръво- и лимфообращението. Евкалиптовото масло има обезболяващо и стимулиращо действие върху нервната система. Комбинацията с хвойново масло дава един силен антисептичен ефект.maslo_protiv_zatlastjavane_snimkas_4

Масажни масла против целулит и затлъстяване


Масажните масла против целулит и затлъстяване стимулират циркулацията на кръвта и лимфата, помагат за отделянето на излишната вода и токсини от организма.

Превантивната им употреба гарантира стегната и гладка кожа. Добър ефект може да се постигне при системно и продължително третиране на проблемните зони.maslo_hvoina_snimka_2

Масажно масло против целулит "Хвойна"


Масажно масло от хвойнови плодове

Базовото масло е смес от сусамово и масло от гроздови семена. Сусамовото масло има загряващ ефект, а гроздовите семена въздействат върху порите и мастната секреция. В тази база са разтворени етерични масла от хвойнови плодове, бял бор, лимон и лавандула. Масажното масло "Хвойна" е подходящо за продължително масажиране. То е доказало своите добри качества и от няколко години се използва с успех както индивидуално, така и от професионални масажисти

maslo_kiparis_snimka_3

Масажно масло против целулит "Кипарис"


Масажното масло" Кипарис" попива бързо. Малко след масажа кожата е еластична и мека, без омазняване. Базата е бадемово и сафлорово масло - те осигуряват една балансирана комбинация от моно-и полиненаситени мастни киселини. В тази базова смес са разтворени етерични масла от кипарис, лимон, розмарин и хвойнови плодове. Свежият кипарисов аромат създава приятно чувство на отмора и релаксация.
maslo_protiv_zatlastjavane_snimkas_4

Масажно масло против затлъстяване


Масажното масло против затлъстяване е едно допълнително средство в борбата с излишните килограми. Неговото действие се основава на включените в състава му етерични масла. От индийска билка се получава маслото "пачули". То е предпочитано в борбата против затлъстяването - стимулира организма да отдели излишните мазнини. Останалите масла - лавандулово, лимоново и от хвойнови плодове, са типична антицелулитна формула и помагат на мастните клетки да се "освободят" от излишното задържане на вода. Съчетани с масажа, те усилват кръвната и лимфна циркулация и улесняват отделянето на токсините. Етеричните масла са разтворени в базова смес от сусамово и сафлорово /олеинов тип/ масла. Те проникват дълбоко, загряват и активно участват в липидния обмен.

Редовните масажи с масло против затлъстяване помагат да се постигне по-добър вид на кожата, облекчават мускулните и ставни болки и действат успокоително.stimulant_za_kosa_posmarin_snimka_5

Стимулант за коса "Розмарин"


Съдържа билкови екстракти от бял равнец, коприва и латинка в бадемово масло, в което са разтворени четири етерични масла: розмариново, лавандулово, бергамотово и иланг-илангово. Бадемовото масло е силен природен стимулатор за поникване, подхранване и укрепване на косата. Екстрахираните в него три билки се използват традиционно от народната и официалната медицина, а също и в козметиката за същата цел. Розмариновото масло е известно като силен стимулатор и едно от основните средства против косопад. Лавандуловото също е едно от основните масла срещу косопад и пърхот и подпомага нормалната жизнена дейност на корените на косата. Иланг-иланговото и бергамотовото масло регулират омазняването и укрепват косата.
maslo-za-nokt_snimka_6

Масло за укрепване на нокти


Маслото за укрепване на нокти е продукт с ефикасно действие и с много приятен аромат. Представлява смес от бадемово масло и пет етерични масла. Розмариновото масло стимулира растежа. Евкалиптовото масло /заедно с бадемовото/ поддържат нормалната влажност и витализират клетките. Трите цитрусови масла - лимоново, грейпфрутово и цитронелово са една класическа комбинация за поддържане на самите нокти. Всички цитрусови масла са чувствителни към ултравиолетовите лъчи. Затова след намазване, ноктите не бива да се излагат на слънце или "изкуствено слънце". За стабилизиране и предпазване от окисляване е добавена смес от природни антиоксиданти - екстракт от розмарин, лецитин, витамин Е и С. Те имат благотворно влияние върху ноктите.
Контакти :


Икаров ЕООД

ул. Братя Търневи 29

4003 Пловдив, п.к. 38

Тел. ++359 32 96 86 01

Факс: ++359 32 96 86 04

E-mail: ikarov@mail.orbitel.bg

www.ikarov.eu

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio