промоции от Spa Life bg

Няма налична промоция

Няма налична промоция

„Бяла Бийч Ресорт”

Специална пакетна цена – 27.07 – 30.09.2010 г.

„Обзор Бийч Ресорт”

Специална пакетна цена – 25.08 – 30.09.2010 г.

Виж всички промоции

Новини от Spa Life bg

Древни звуци

27.08.2010

Само си представете. Чувствате се стресирани, уморени, раздразнителни. Сетивата ви са претоварени...

Виж още

Новини от Spa Life bg

Можете да се абонирате и да получавате ексклузивни предложения и новини на пощата си от тук :


Име:

E-mail:


Финладската козметика Lumene


Категория : SPA КОЗМЕТИКА

Anja_snimka_1_big

Аня Пенчева стана част от света на Lumene!


Тя прие предложението на Lumene дa стане новото рекламно лице на финландската марка. Един от основните й мотиви е, че Lumene е с доказана чистота на активните съставки, които са подходящи за чувствителна и алергична кожа, каквато има и Аня. Това е и единствената марка на българския пазар, която използва същите активни съставки и в декоративната си козметика.

Аня е сексимволът на България, който живее в крак с времето. Тя е най-голямото доказателство, че красотата не свършва на 30, нито на 40 години. Днес актрисата е по-привлекателелна от всякога. Затова и изборът на финландската марка Lumene да предложи на Аня Пенчева да бъде новото й рекламно лице е абсолютно логичен.

exellent_future_group_snimka_2

Lumene ExCELLent Future

Стволови клетки за младост


Възможно ли е едно ябълково дърво в Швейцария да е новият извор на младостта?

Научните изследвания доказват, че силата на природата срещу бръчките е заключена в една малка Швейцарска ябълка наречена Uttwiler Spatlauber. За съжаление тя е почти изчезнала от лицето на земята. Затова днес, застрашените дървета Uttwiler Spatlauber (вече има седем) са защитени от Европейската организация ProSpecieRara.

Учените откриват, че тези плодове имат необикновено издръжливи стволови клетки, които са мощен регенериращ фактор за кожата.

Комбинацията от растителни стволови клетки и екстрактът от бял торф е основата на комплекса ApplexcellTM . Със създаването на този активен комплекс се ражда и серията Lumene Excellent Future. Това са иновационни продукти, които пробуждат регенериращите способности на стволовите клетки.

Като тоник на младостта, те ги подхранват и стимулират, защитават ги от UV радиацията (като естествена SPF защита), дори забавят стареенето и смъртта им.

Серията включва серум, крем за околоочния контур, дневен и нощен крем.

Lumene използва ръчно събрани арктически плодове и растения в създаването на козметичните продукти и има за цел да са с минимум 80% натурални съставки. Съчетава силата на природата, концентрирана в арктическите ингредиенти и научните постижения и иновации в козметологията и биотехнологиите, за да създаде продукти, възстановяващи и подхранващи вашата естествена красота. Продуктите не се тестват върху животни.

Създателите на Lumene вярват в непрестанното развитие и работят в партньорство с Финландската Природозащитна Асоциация с цел да се запази чистотата на арктическите извори, реки и торфища. Членуват в международната програма “Отговорна грижа” (Responsible Care) и участват в природоопазващи програми. (ISO 14001:2004). Продуктите на Lumene се произвеждат във Финландия.

Lumene подчертава нашата естествена красота, без да вреди и прави компромиси с природата.

leorex_snimka_3

LEOREX


За LEOREX трябва да се отдели специално внимание. Създателите му правят истински пробив в козметологията, като създават първото в света козметично средство на базата на нанотехнологията. LEOREX няма конкуренция, в което и да било козметично направление. LEOREX се съчетава великолепно с други козметични средства и процедури като гарантира тяхната максимална ефективност.


Трите уникални ефекта на LEOREX:

- Мигновен лифтинг, при който дълбочината на бръчката намалява отвътре, благодарение на матрицата от наночастици силициев диоксид.

- Активиране на кръвообращението

- Дълбоко почистване и детоксикация на кожата.


В механизма на действието на LEOREX е заложена способността на силициевия диоксид да се самоорганизира. След нанасяне се образува матрица от наночастици на повърхността на кожата, която механично изглажда бръчките. Този ефект трае часове наред след всяко нанасяне, което позволява на клетките да се делят в по-добри условия.

Сами можете да се убедите в действието на продуктите само 15 мин след нанасяне.

www.bezbruchki.com

IsaDora_BroBij_snimka_4

Isadora Bronze Bijoux

Бронзиращ крем-гел


Особен блясък за особени ситуации.

Триумфално обличане на кожата в златен и сребърен воал.

Тайната е в пигменти, които отразяват светлината.

Изтънчена красота до последния микрон.

АБСОЛЮТНО ЗАШЕМЕТЯВАЩО!

Нанесете го на лицето, скулите, очите, на раменете и деколтето, дори на устните!

Сияние, подобно на отблясък от скъпоценности.

Съдържа 12% истински перли.


Контакти :


OLCOM Ltd

65,Rodopi Str.

Plovdiv,Bulgaria

Tel: +359 32 622 181

Fax: +359 32 650 401

E-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

www.olcombg.com

 

Всички права запазени Spa Life 2010

Сайта е създаден от 2p web design studio