BG
EN
Romania Objects
Greece Objects
Romania Objects
Greece Objects

Хотел Ястребец Wellness & SPA


Категория : SPA ХОТЕЛИ

Хотел Ястребец Wellness & SPA e сгушен във величествената Рила планина, сред прохладата на борова гора и чист планински въздух.


Това е първият хотел в България част от веригата Small Luxury Hotels of the World, която селектира хотелите си по стил и изисканост, атрактивно местоположение и печеливша концепция за целогодишен отдих и почивка.

Хотелът предлага неизчерпаем ресурс от съоръжения за спорт, отдих и изкушаващи предложения за нови преживявания сред естествен планински декор - какво по-хубаво от лятна партия тенис с приятел, или футболен турнир на малки вратички. Вижте повече информация за специалните ни оферти!


Spa & Wellness


Високо в планината тишината трепти над боровата гора, а водата извира от недрата на земята - с бягство в SPA центъра на хoтел Ястребец, където се зареждате съ сила и енергия. Стресът трайно се оттегля, сетивата празнуват всеки миг от трансформацията....

Зона Обща част – със свободен достъп (Използването й е включено в цената на Вашата стая/апартамент).


В зелената прегръдка на гората примамливо синее 15-метров плувен басейн, просторно джакузи подготвя тялото за разпускащите процедури. Екзотични аромати и мека светлина обещават пълна релаксация и възстановяване.

Детоксикацията е истинско удоволствие в билковата баня, където прецизно селектиран микс от билки разгръща аромата си пред очите и рисува картини от Рила. ....


С уникален дизайн и омагьосваща игра от цветове следват парна баня, озарена от светлината на виолетови кристали, лакониум с доказан оздравителен ефект върху натоварения от стреса и умората организъм, финландска сауна с мек аромат на дъбово дърво, в допълнение - леден фонтан, кнайп-разпускаща терапия за крака, стая за почивка, тематична SPA библиотека, екзотични душове, тераса за освежаване с кристален планински въздух.

Хотелът разполага с 4 конферентни зали с максимален капацитет 70 места, оборудвани с най-модерната мултимедийна техника и за да се проведе успешно всяко мероприятие.


Контакти :

Хотел Ястребец Уелнес и СПА

Боровец 2010


Телефони :

+359 750 32 900

+359 750 32 212

Факс : +359 750 32 359

Е-mail : reservations@hotelyastrebets.bg

Продажби : sales@hotelyastrebets.bg

Мероприятия и семинари : events@hotelyastrebets.bg

Website : www.hotelyastrebets.bg


Spa Life bg - За нас


 

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio