SPA У ДОМА


Масаж с мед – най-ефективното домашно средство срещу целулит


 

Освен че помага в борбата с „портокаловата” кожа, масажът с мед прочиства организма от токсините, подобрява циркулацията на кръв в кожната тъкан и мускулите и има положителен ефект върху цялата нервна система.Покрийте зоните, върху които искате да въздействате, с тънък слой мед (около 2 чаени лъжички би трябвало да са достатъчни за бедрата). Започнете масажа с кръгови движения. В началото отделянето на ръцете ще е лесно, а с напредването на масажа трябва да става по-трудно и да получавате вакуум ефект (можете да използвате и стъклена чаша, като я притискате в тялото на принципа на вендузите). Усещането може да е малко болезнено. Продължете масажа, докато медът побелее в ръцете ви. Белите гранули са всъщност клетъчните отпадъчни продукти и излишните соли, които тялото освобождава. Общата продължителност на масажа трябва да бъде между 5 и 10 минути.След масажа третираните зони обикновено са зачервени. Нормално е да имате усещането за парене. Измийте кожата, като редувате хладка и по-топла вода, за да стимулирате допълнително циркулацията на кръв в организма. Подсушете тялото и нанесете хидратиращ лосион.


За да имате траен ефект върху целулита, са ви необходими минимум 15 процедури, като след втората би трябвало да имате видим резултат. Правете този масаж веднъж дневно в продължение на 1 месец.


ВНИМАНИЕ: Не прилагайте този масаж върху зони с разширени вени, както и ако имате алергия към мед. Масажът не се препоръчва и на бременни жени.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio