SPA У ДОМА


Серум срещу старческа депигментация по ръцете


 

Чували ли сте някога, че можете да познаете възрастта на някого по ръцете? Е, това е вярно. Ръцете могат да бъдат показател за възрастта, особено ако кожата има увреждания от слънцето и свързаната с тях депигментация, характерна за зрелостта. Най-добрият начин да предпазите кожата си от старчески петна е всекидневното използване на слънцезащитна козметика с висок фактор. Но ако вече имате признаци за депигментация по ръцете, представяме ви една ефективна домашна рецепта за отстраняване на петната. Серумът хидратира в дълбочина и изсветлява засегнатите зони от кожата, като едновременно с това ексфолира горните слоеве.


Съставки:


• ¼ чаена чаша сварен ориз;

• 1 супена лъжица сок от агаве;

• ½ супена лъжица лимонов сок.


Приготвяне:


Разбъркайте добре всички съставки. Втрийте получената паста с масажни движения в ръцете. Използвайте лек натиск в продължение на няколко минути, а след това изплакнете с топла вода. Необходимо е да прилагате тази терапия периодично (поне 2-3 пъти в седмицата), а за най-добри резултати нанасяйте серума вечер преди лягане.


Можете да третирате и други зони, засегнати от старческа депигментация, освен ръцете. Ако обаче петната са на лицето, внимавайте – лимоновият сок може да раздразни очите ви.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio