THRAKI PALACE HOTEL & CONFERENCE CENTER, ГЪРЦИЯ


Категория : ОБЕКТИ ОТ ГЪРЦИЯ


Хотелският и конферентен комплекс Thraki Palace е луксозно място за гости, създадено с цел да отговори на новите обществени изисквания и реалности, създадени в региона на Източна Македония и Тракия, в Северна Гърция и Балканите.

Thraki_OTPREDlogo_Tharaki_thumb

Комплексът се намира в западната част на Александруполис на 4 км. от центъра на града, на площ от 50 000 кв.м. с 300 метра плажна ивица, която предлага уникална гледка към Егейско море и остров Самотраки.

Thraki2 Thraki3

Петзвездният хотел разполага с 300 легла в 140 просторни и напълно обзаведени стаи, 10 луксозна студия, ресторант с 280 места с голяма веранда, пиано бар, pool бар до двата басейна, паркинг за 500 коли, магазини за сувенири, фризьорски салон, фитнес зала, детска площадка и бизнес център.

Thraki4

Thraki5 Thraki6 Thraki7
Thraki8 Thraki9 Thraki10
Thraki11 Thraki12 Thraki13
Thraki14 Thraki15 Thraki16

Конгресният център на Thraki Palace е най-големият и най-добре организираният в района, с европейски стандарти на оборудване и безопасност. Луксозните и многофункционални зали на конгресния център, с общ капацитет от 2 000 души, предлагат съвременно конферентно оборудване с пълно аудио-визуално покритие и преводачески център, окомплектован по последни технологии, секретариат, изложбени зали, офиси, отделен вход и паркинг.

Thraki17 Thraki18
Thraki19 Thraki20

Комплексът се намира на 9 км от летището „Демокритос” и на 4 км от пристанището и жп. гарата. За 20 мин. с лек автомобил се стига до град Комотини, а за 40 мин. – до град Ксанти.

Thraki20 Thraki22
Thraki23 Thraki24

Хотелският и конферентен комплекс Thraki Palace е изключително атрактивен за посетителите от региона на Североизточна Гърция и Балканите. Разположен е на особено важно геополитическо място, описано като вратата на Европа към Изтока.


Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa


Един от най-големите центрове за таласотерапия и SPA в Гърция. Разположен е върху площ от 2 400 кв.м. и е изграден, съобразно даденостите на района на Тракия.


Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa е нова инвестиция на хотела. Комфортът, спокойствието и предлаганите професионални услуги са повод да посетите Александруполис и хотела, да се отпуснете и се насладите на отличното Wellness обслужване.


SPA центърът е организиран в три посоки: отпускане, тонизиране и разкрасяване. Ще откриете богата гама от терапии за лице и тяло, масажи, съобразени с вашите нужди, като Shiatsu, рефлексология, Thai и Serail bath. Очакват ви терапии за разкрасяване, отслабване, стягане и anti age под ръководството на лекар и диетолог, както и напълно оборудван модерен фитнес. В помещението за таласотерапия ще откриете 4 различни басейна (единият с морска вода).


Специално внимание заслужават Spa и Thermal Spa студията, които предлагат уникалното усещане за спокойствие. Spa студиото може да приеме до 6 души, подложени на специална комбинация от лечения.


Посещението ви завършва в Lounge Nature Garden Area – помещение, специално проектирано, окъпано от светлина, с удобни шезлонги, музикална библиотека, книги и селекция от природни чайове, които активират всичките ви сетива.


В Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa можете да се насладите на индивидуални терапии, специални пакети от процедури за цялостен Wellness. Предлагат се и три различни програми за членство със специални привилегии и услуги.


Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa - новата дестинация за релакс, Wellness и тонизиране!

За да се погрижите за най-ценното нещо на света ... Вие!

SPA1 SPA2 SPA3
SPA4 SPA5 SPA6
SPA7 SPA8 SPA9
SPA10 SPA11 SPA12
SPA13 SPA14 SPA15

4-ти км. на магистрала Александруполис – Солун,

68100 Александруполис, Гърция


4ο Χλμ. Εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης-Θεσσαλονίκης,

68100 Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα


Phone +30 25510 - 89100

Fax +30 25510 - 89119

thraki@thrakipalace.gr

www.thrakipalace.gr

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio