Floragyn – Серия за интимна хигиена от Италия


Категория : SPA КОЗМЕТИКА


Продуктите от серията Floragyn се препоръчват от Българското дружество по акушерство и гинекология.

Floragyn_1

Интимен течен сапун


Предназначен е за ежедневна хигиена, съдържа 4 щама лактобацили и млечна киселина. Продукт с антибактериални свойства, предпазва епитела на вагиналната лигавица, осигурява защита и профилактика срещу раздразнения и възпаления. Активен срещу вирусни, микотични, Gr+/Gr- инфекции. Препоръчва се по време на менструален цикъл, послеродов период, менопауза. Повишава защитните сили на вагиналната лигавица.


Виж ощеВагинална промивка


Притежава формула с 4 щама лактобацили. Проявява антибактериално и противогъбично действие. Използването му осигурява дълбоко почистване и възстановяване на влагалищната микрофлора, нарушена при лечение с лекарствени средства на вулвовагинални гъбични инфекции. Подходящ е за прилагане след антимикотично лечение, след цикъл и след полов акт. Удобен за самостоятелно приложение.


Виж още


Floragyn_2
Floragyn_3

Вагинален гел


Премахва сухотата и дискомфорта на влагалището; проявява антибиотична и дезинфектираща активност. Глицеринът и силбионът в състава му хидратират и омекотяват. Флоражин гел съдържа 4 щама лактобацили. Препоръчва се при вагинална сухота от различен произход – менопауза, прием на лекарства, стрес и др.; действа ефективно и срещу възпаления, влошаващи бактериалната флора, осигурява приятна и парфюмирана вагинална среда. Възстановява вагиналната микрофлора.


Виж ощеВагинални овули


Използва се за възстановяване и поддържане на естественото равновесие на бактериалната флора на влагалищната лигавица. Съдържат лизати на 6 щама лактобацили, които поддържат физиологичното pH (4-4,5); млечна киселина, глицериди на пшенични кълнове с епителизиращо действие; витамин C. Употребяват се след лечение на вагинална дисбактериоза, микотична инфекция, остри и хронични възпаления на вагиналната лигавица, след лечение с антибиотици. Екстрактът от морски водорасли действа успокояващо.


Виж още


Floragyn_4
Floragyn_5

Силвър спрей


Вагинална пяна, съдържаща колоидално сребро, хиалуронова киселина, екстракт от житни зародиши и витамин Е. Продукт за локално приложение с противовъзпалително, антибактериално, фунгицидно и антиоксидантно действие. Прилага се за третиране на увреждания на вагиналната лигавица от различен произход (възпаления, претривания, изгаряния); сенилна атрофия; травматични лезии; при диатермокоагулация, лазерна терапия и криотерапия, преди и след цикатризация и ерозия на маточната шийка. Ускорява процеса на възстановяване и зарастване на кожата, оперативните рани и външната част на гениталиите след раждане.

При мъже: приложение при баланити и баланопостити.


Виж ощеFloragyn_6 Floragyn_7
 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio